NaslovnicaVijestiArsenal dovodi zvijezdu iz Real Madrida!

Arsenal dovodi zvijezdu iz Real Madrida!

Ovo bi moglo biti veliko ljeto u Arsenalu. Topnici su ovu sezonu završili u pozitivnom raspoloženju, pobijedivši Chelseaja sa 2-1 na Wembleyu u finalu FA kupa.

Arsenal dovodi zvijezdu

Sa trofejom koji je stigao, obnovljen je i osjećaj uzbuđenja na Emiratima. Zvijezda i napadač kluba Pierre-Emerick Aubameyang je na pragu potpisivanja novog ugovora i to bi bilo zaista ogromno za Mikela Artetu.

Povrh svega, čini se da će Arsenal biti aktivan u ljetnom prijelaznom roku.

Navodi se da je Willian blizu završetka besplatnog transfera iz londonskog rivala Chelseaja i izgleda da će dobiti platu od 400.000 funti tjedno.

Philippe Coutinho je također povezan sa klubom – s obzirom da dijeli istog agenta kao i Willian, dok ga se Barcelona želi riješiti.

Ne bi to bio veliki šok kada bismo ga vidjeli kako se vraća u Premier ligu, ali čini se da Arsenal ne želi stati.

Prema pisanu AS-a, klub je zainteresiran za poptisivanje Jamesa Rodrigueza.

Španjolske novine javljaju kako veznjak više neće igrati nogomet za Real Madrid, unatoč tome što mu je ostalo još godinu dana ugovora.

James više nije dio planova Zinedine Zidanea na Bernabeuu, a njegov agent Jorge Mendes sada pokušava da mu pronađe novi klub.

PSG, Atletico Madrid i Arsenal su sve potencijalne destinacije, ali pobjednici FA kupa su pokazali najviše interesa za potpis plejmejkera.

Nema sumnje da bi James bio ogromno pojačanje za Arsenal. Ali budimo iskreni, postoji li šansa da Topnici u istom prijelaznom roku potpišu Williana, Courinha i Rodrigueza?

Čini se da su to male šanse. Naravno, Arsenal će ovog ljeta potpisati jedno od dva velika imena. Ali to će vjerojatno biti Willian, a zatim i Coutinho tim redoslijedom.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!