NaslovnicaVijestiArsenal identificirao novo pojačanje: Može li Wenger dovesti ovog veznjaka?

Arsenal identificirao novo pojačanje: Može li Wenger dovesti ovog veznjaka?

Sa igračima poput Oxlade-Chamberlaina, Lucasa Pere za, Kierana Gibbsa i Pauliste koji su odlazili u ljetnom prijelaznom roku, mnogi navijači su željeli više pojačanja i izazova za trofeje.

Arsenal identificirao

Arsene Wenger je uspio uvjeriti Alexandrea Lacazettea i Seada Kolašinca da se presele u Arsenal, ali neki vjeruju da to jednostavno nije dovoljan izazov za naslov u 2017/18 sezoni.

Mjesecima nakon zatvaranja ljetnog prijelaznog roga, navijači Arsenala mogu biti vrlo zadovoljni kada čuju kako njihov klub očito ima ovog igrača kao glavnu transfer metu.

Prema Sky Sportsu, vezni igrač Napolija, Jorginho, koji je odigrao dvije utakmice za talijansku reprezentaciju, je glavna transfer meta Arsenala.

Vidjet će se kao idealna prilika za dodavanje kvalitete u njihove vezne redove, ali igrač je, vjerujemo, previše važan kako bi ga trenutni klub pustio u siječnju.

[su_live_koeficijenti_v2]

Xhaka je proteklih tjedana bio vrlo nekonzistentan u veznom redu Arsenala, dok se Santi Cazorla oporavlja od ozljede.

Poznat po svojoj sposobnosti da kontrolira igru sa impresivnim rasponom pasova i kontrole, veznjak je postao ključni igrač u ekipi Napolija.

25-godišnjak je na svim natjecanjima odigrao 31 utakmicu u prošloj sezoni.

Jorginho je u siječnju 2014. godine stigao u Napoli, nakon što je impresionirao u Hellas Veroni.

Kao što smo ranije spomenuli, postao je vitalan igrač u veznom redu Napolija i odigrao je 31 nastup u svim natjecanjima u posljednjoj sezoni.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!