NaslovnicaVijestiARSENAL ILI REAL MADRID? Dani Ceballos otkrio gdje će nastaviti svoju karijeru!

ARSENAL ILI REAL MADRID? Dani Ceballos otkrio gdje će nastaviti svoju karijeru!

Arsenalov veznjak Dani Ceballos je objavio nove vijesti o svojoj budućnosti sa prilično jasnim nagovještajem da ne namjerava trajno ostati na stadionu Emirates.

ARSENAL ILI REAL

Španjolski internacionalac se pridružio Arsenalu iz Real Madrida tijekom ljetnog prijelaznog roka na sezonsku posudbu i do sada je impresionirao u svom kratkom vremenu u Premier ligi.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Arsenalovi navijači bi bez sumnje voljeli da Ceballos ostane i nakon ove sezone, ali izgleda da su vrlo male vjerojatnoće da će on ostati, barem prema njegovim riječima.

U razgovoru za Radio Marcu, Ceballos je jasno rekao da je njegov san uspjeti u Real Madridu, tako da to sigurno znači da će se vratiti na Bernabeu na vrijeme za sljedeću sezonu, ako ga budu željeli.

Naravno, to nije zagarantovano zbog velike konkurencije za mjesta u sastavu Zinedine Zidanea, ali bi Arsenal mogao imati težak posao da ga nagovori da ostane na Emiratesu i odustane od svog sna.

“Moje su riječi bile pogrešno shvaćene. Kad ne igram, ne uživam u sebi,” rekao je. “Puno sam naučio u ove dvije godine u Real Madridu, ali sada uživam u svom nogometu.”

“Znao sam da je to važna godina, trener Španjolske sumnja da će onaj tko ne igra biti uopšte pozvan za reprezentaciju. Bilo je to dobro brijeme za odlazak na posudbu. Uz Emeryjevu vjeru u mene, možda imam šanse da odem na Europsko.”

“Nikad nisam razmišljao o trajnom odlasku. Cilj mi je uspjeti u Real Madridu. Borit ću se da ispunim svoj san.”

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!