NaslovnicaVijestiARSENAL ILI SEVILLA? Monchi otkrio u koji klub odlazi nakon odlaska iz...

ARSENAL ILI SEVILLA? Monchi otkrio u koji klub odlazi nakon odlaska iz Rome!

Arsenal je po svemu sudeći izgubio u utrci za potpis jednog od najboljih sportskih direktora u svijetu nogometa, a riječ je o Monchiju, koji će se najvjerovatnije vratiti u svoj bivši klub Sevillu. Španjolac je napustio Romu prošlog tjedna nakon ispadanja kluba iz Lige prvaka. Ipak, čini se kako bez posla neće biti još zadugo.

Monchi se vraća u Sevillu

Unatoč interesu Arsenala za njega, gdje bi se ponovo udružio sa Unaijem Emeryjem, španjolske novine ABC su izvijestile kako je Monchi odlučio vratiti se u Sevillu, gdje je i stekao ugled jednog od najboljih u svom poslu.

Naime, on je u subotu ujutro postavio zagonetnu fotografiju na svoj službeni twitter profil, na kojoj piše: “Srce nikad ne zaboravlja stazu na kojoj je ostavilo svoje najbolje otkucaje.” On je proveo čak 17 jako uspješnih godina u klubu iz Andaluzije, koji je u tom periodu zaradio preko 200 miliona funti samo od prodaje igrača. Najbolji primjeri su Dani Alves i Carlos Bacca, koji su dovedeni za jako niske cifre, a klub je na njima zaradio ogroman novac.

Predsjednik Seville Jose Castro nagovijestio je u petak kako je Monchi jako blizu povratka na Sanchez Pizjuan stadion, izjavivši kako je vrlo dobro reagovao na interes. U izvješću se također navodi kako je on odlučio vratiti se u Sevillu, s obzirom da bi tu imao punu kontrolu nad transferima, što u Arsenalu ne bi bio slučaj.

Unatoč ponudi od 2,5 miliona godišnje, Monchi nije zadovoljan Arsenalovom trenutnom strukturom, što je jedan od razloga zašto je prethodni sportski direktor Sven Mislintat napustio Emirates. ‘Topnici’ će se tako najvjerovatnije okrenuti dovođenju bivše legende kluba Marca Overmarsa, koji je imao veliki uspjeh u Ajaxu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!