NaslovnicaVijestiArsenal ima razlog za slavlje zbog oduzetih bodova Juventusu. Evo i zašto!

Arsenal ima razlog za slavlje zbog oduzetih bodova Juventusu. Evo i zašto!

Arsenal ima razloga za zadovoljstvo jer će Juventus biti kažnjen oduzimanjem bodova, što će imati pozitivan utjecaj na raspored engleskog kluba u grupnoj fazi Lige prvaka iduće sezone.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

UZMI BONUS!


Ova vijest znači da će Arsenal biti smješten u drugu jakosnu skupinu umjesto u treću. Podsjetimo, Juventus je kažnjen oduzimanjem deset bodova u Serie A zbog skandala povezanog s manipulacijom cijena određenih igrača kako bi se prikrile nepravilnosti u financijskom poslovanju i izbjegle sankcije zbog kršenja financijskih pravila.

Torinski klub je pao s drugog na sedmo mjesto, što znači da je udaljen pet bodova od četvrtoplasiranog Milana, koji drži posljednje mjesto za ulazak u Ligu prvaka. Juventus će trebati izvanredan uspjeh kako bi se plasirao u elitno europsko natjecanje.

Ako momčad trenera Maxa Allegrija ne uspije osigurati mjesto u Ligi prvaka, Arsenal će imati koristi na temelju UEFA-ina koeficijenta. Taj koeficijent Arsenalu je veći od Milana, ali manji od Juventusa, što će značiti da će se Arsenal smjestiti u drugu jakosnu skupinu, teoretski dobivajući slabijeg protivnika nego da je u trećoj skupini.

U 37. kolu talijanskog prvenstva, Juventus će se susresti s Milanom, a pobjeda je ključna za njihovu matematičku šansu za plasman u Ligu prvaka. Ukoliko Juventus ne uspije pobijediti, bit će izvan dosega za Ligu prvaka. S druge strane, Arsenal je zauzeo drugo mjesto u Premier ligi, iza ekipe Manchester Cityja.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

UZMI BONUS!


Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!