NaslovnicaVijestiArsenal krade pojačanje od Manchester Uniteda: On će biti zamjena za Mesut...

Arsenal krade pojačanje od Manchester Uniteda: On će biti zamjena za Mesut Ozila i platit će ga 80 milijuna funti!

Arsenal bi mogao, kako izvještaji pišu, biti prijetnja za Manchester United u transferu za zvijezdu Leicester Cityja Jamesa Maddisona.

Arsenal krade pojačanje

23-godišnji plejmejker je već neko vrijeme čvrsto povezan sa Manchester Unitedom, a nedavne špekulacije sugerirale su da će ga potpisati za oko 80 milijuna funti.

Izgleda vrlo jasno da je Maddison upravo ono što Unitedu treba u ovom trenutku, ali Arsenal bi također mogao u skorijoj budućnosti tražiti dugoročnu zamjenu za Mesut Ozila.

Duncan Castles vjeruje da, ako Manchester United ne reaguje brzo, Arsenal bi mogao ukrasti engleskog internacionalaca.

“Mislim da će se ovo pitanje vjerovatno provoditi do ljeta ako Leicester ne uspije uvjeriti Maddisona da potpiše, te ne mognu postići financijske uvjete koje Maddison traži”, navodi Castles.

„Pitanje je, osim toga, hoće li drugi klubovi Premier lige tražiti igrača i mora li Manchester United uvjeriti Maddisona da je njihov klub onaj kojeg će on izabrati prije bilo kakve alternative?”

“Recimo, Tottenham je odlučio da je Maddison najbolji izbor da zamijeni Christiana Eriksena ako odluči da se preseli na drugo mjesto.”

“Vjerojatno Tottenham ne bi ponudio jednake plaće kao Manchester United, ali možda bi mu mogli ponuditi skladniji nogometni projekt.”

“Mogli biste vidjeti i Arsenal, ovisno o tome kako Arteta vodi stvari i da li Mesut Ozil ostaje dio njegovog tima dok ga je reintegrirao tijekom ovih ranih utakmica ili se ta situacija ponovno mijenja.”

Navijači Arsenala zasigurno bi voljeli da njihov klub bude izazov za vrhunske igrače poput Maddisona, koji bi se mogli dobro povezati s igračima poput Pierre-Emericka Aubameyanga i Nicolasa Pepea na stadionu Emirates.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!