NaslovnicaVijestiArsenal kreće po zvijezdu engleske reprezentacije. Koštat će ih više od 100...

Arsenal kreće po zvijezdu engleske reprezentacije. Koštat će ih više od 100 milijuna funti

Arsenal se nada da će dovršiti potpisivanje veznog igrača West Hama Declana Ricea ovog ljeta, izjavila je novinarka Football Londona Kaya Kaynak.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Rice se uveliko povezivao sa odlaskom iz West Hama sa londonskom ekipom koja se muči sa formom u Premier ligi ove sezone.

Rice je bio ključni igrač West Hama u posljednjih nekoliko godina, preuzeo je dužnost kapetana od klupske legende Marka Noblea.

Athletic je također izvijestio da je Gareth Southgate Ricea označio kao potencijalnog kandidata za kapetana Engleske u budućnosti.

Jorginho, Granit Xhaka i Thomas Partey, trojica stalnih veznjaka Arsenala, svi imaju između 29 i 31 godine, tako da će dovođenje mlađe, dugoročne opcije u sredini biti važno za Topnike.

Rice svakako ima potencijal doći ravno među početnih jedanaest u Arsenalu i odmah poboljšati njihovu momčad, tako da je zastrašujuće pomisliti koliko bi dobro mogli igrati sljedeće sezone ako uspiju potpisati veznjaka.

Evening Standard je izvijestio da se očekuje da će Rice koštati više od 100 milijuna funti u ljetnom prijelaznom roku.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!