NaslovnicaVijestiArsenal kupuje igrača sa otpusnom klauzulom od 127 milijuna funti za samo...

Arsenal kupuje igrača sa otpusnom klauzulom od 127 milijuna funti za samo 30 milijuna!

Prije nego što se sve dogodilo u proteklih nekoliko mjeseci, činilo se da je svaka klauzula o puštanju igrača početna stopa, čak i ako vrijedi 100 milijuna funti +.

Arsenal kupuje igrača

To bi moglo biti drukčije dok se klubovi bore financijski, a to znači da ne mogu imati drugog izbora nego uložiti novac na neku cijenjenu imovinu.

Prema pisanju The Sun-a, Valencia mora prikupiti 36 milijuna funti prije kraja lipnja kako bi izbalansirala svoje knjige, a Arsenal bi sada mogao tražiti da potpiše zvijezdu i veznjaka Carlosa Solera za oko 30 milijuna funti.

To je značajno jer izvješće HITC-a krajem prošle godine sugerira da je potpisao novi dugoročni ugovor s otpusnom klauzulom od 127 milijuna funti, tako da pokazuje tešku financijsku situaciju u španjolskom klubu.

The Sun također sugerira da je Mikel Arteta veliki obožavatelj veznjaka, a mogao bi biti sjajan dodatak momčadi za tu cijenu.

Ima samo 23 godine, ali je tri sezone ključni igrač Valencije, a može igrati bilo gdje kroz sredinu ili na desnom krilu.

Tehnički je fantastičan i ima mogućnost kontrole igre, što je ponekad Arsenalu nedostajalo u sredini.

Mnogo može ovisiti o tome koliko vremena treba da se nogomet ponovo pokrene i koja je financijska šteta nanesena klubovima, ali zvuči kao da će Valencia ovo ljeto morati unovčiti Solera.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!