NaslovnicaVijestiARSENAL NAPOKON PRONAŠAO MENADŽERA: Bivši kapetan kluba dobio zeleno svjetlo za preuzimanje...

ARSENAL NAPOKON PRONAŠAO MENADŽERA: Bivši kapetan kluba dobio zeleno svjetlo za preuzimanje Topnika!

Jedino pravo iznenađenje oko otpuštanja Unai Emeryja je bila činjenica da je zamalo stigao do prosinca. Freddie Ljungberg je za sada dobio posao, ali nije sasvim jasno koliko dugo će raditi. U klubu postoji dobar osjaćaj otkako je Emery otišao, stoga je ključno da uprava drži sve po strani i zakaže popularni sastanak.

ARSENAL NAPOKON PRONAŠAO

Realno to vjerojatno znači da ćemo vidjeti nekoga ko je jako povezan sa klubom, osim ako ne nađu neko elitno ime koje bi bilo zainteresirano za preuzimanje. Max Allegri je kontaktiran, ali ne postoji ništa što bi sugeriralo da je voljan prihvatiti posao.

Drugo ime koje je nastavilo da iskače i moglo bi imati smisla je Mikel Arteta. On je bivši kapetan Arsenala, kojeg su navijači jako voljeli i također je vrlo cijenjen kao trener.

The Sun je izvijestio da, iako Pep Guardiola očajnički želi zadržati svog pomoćnika u Manchester Cityju, neće mu stati na put ako želi otići i postati menadžer.

U prošlosti smo vidjeli kako sjajni pomoćnici menadžera dobro rade posao kao menadžri, no nema garancije da će Arteta postati sljedeći Pep Guardiola, ali sigurno je imao fantastično obrazovanje kada je u pitanju treniranje i vođenje kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!