NaslovnicaVijestiARSENAL NAPRAVIO GREŠKU: Wenger slučajno potvrdio novo pojačanje

ARSENAL NAPRAVIO GREŠKU: Wenger slučajno potvrdio novo pojačanje

Arsenal je slučajno potvrdio potpisivanje Pierre-Emerick Aubameyanga nakon što su greškom objavili video isječak Arsene Wengera koji govori o novom pojačanju.

ARSENAL NAPRAVIO GREŠKU

Nakon dvotjednih intenzivnih pregovora, Topnici su se konačno dogovorili sa Borussijom Dortmund oko trnasfera Gabonca, koji će ih koštati oko 55 milijuna funti. Sada se samo čeka da Borussia Dortmund pronađe zamjenu za njega prije zvanične objave.

No, u ranim jutarnjim satima u srijedu ujutro, Arsenal je prenio novi video na svoju web stranicu u kojem je Wenger potvrdio da je transfer za Aubameyanga već završen.

Video zapis je brzo uklonjen sa web stranice, ali ne prije nego što su navijači Arsenala primijetili isječak i skinuli ga.

[su_premierleague]

Intervju sa igračem Arsenala započinje pitanjem koje kaže: “Dakle, Aubameyang je igrač Arsenala, mora da ste sretni što ste uspjeli dogovoriti ovaj transfer?”

Wenger je odgovorio rekavši: “Da, dobre vijesti, trebamo igrače koji će nam pružiti više napadačke snage, nismo dovoljno učinkoviti da idemo naprijed i vjerujem da on to može donijeti.”

Aubameyang je već u Londonu i dobio je odobrenje Dortmunda da ide na medicinske preglede, nakon što je dogovorio uvjete za ugovor vrijedan oko 180.000 funti tjedno.

[su_bonus]

Taj posao će ga učiniti najviše plaćenim igračem na Emiratesima – barem dok Mesut Ozil ne potpiše novi ugovor – i transfer će službeno biti objavljen čim Dortmund potpiše svoju zamjenu.

Njemačka ekipa se nadala potpisivanju Oliviera Girouda dok Chelsea nije upao i pomrsio im računa, a sada se BVB nada da će Michy Batshuayi doći i popuniti mjesto koje je praznim ostavio Aubameyang.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!