NaslovnicaVijestiARSENAL NAPRAVIO KONTAKT SA REAL MADRIDOM: Brazilska zvijezda na putu ka Premier...

ARSENAL NAPRAVIO KONTAKT SA REAL MADRIDOM: Brazilska zvijezda na putu ka Premier ligi!

Arsenal je, kako se izvješćuje, zainteresiran za potpisivanje lijevog beka Marka Marela iz Real Madrida, koji ovog ljeta želi napustiti Santiago Bernabeu.

ARSENAL NAPRAVIO KONTAKT

Topnici su u očajničkoj potrebi za obrambenim pojačanjima nakon što je Nacho Monreal otišao, a Unai Emery sada istražuje nekoliko mogućih opcija.

Arsenal je već poslao ponudu za Celticovog Kieran Tierneya i očekuje se da će poslati i drugu ponudu od 22 milijuna funti – piše metro sport – ali također imaju jedno oko na superzvijezdi Real Madrida Marcelu.

Prema Dierio Sportu, Brazilac želi napustiti španjolski glavni grad, dok je transferno tržište otvoreno i Arsenal je ostvario kontakt sa dužnosnicima na Bernabeu zbog mogućeg dogovora.

31-godišnjak je proveo posljednjih 13 godina svoje karijere u Madridu, osvojivši četiri europska kupa i četiri naslova La Lige, ali je u posljednje vrijeme pao u formi, dok je na njegovo mjesto doveden Ferlando Mendy iz Lyona ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!