NaslovnicaVijestiARSENAL NE GUBI DRAGOCJENO VRIJEME: Odmah pronašli zamjenu - spremni mu dati...

ARSENAL NE GUBI DRAGOCJENO VRIJEME: Odmah pronašli zamjenu – spremni mu dati 12 milijuna funti godišnje!

Može li trener Napolija Ancelotti biti na putu u Premier ligu kako bi spasio Topnike? Arsenal bi se mogao okrenuti Carlu Ancelottiju nakon što su u petak ujutro otpustili Unai Emeryja, prenosi Telegraph, sa Talijanom koji bi mogao biti vraćen u Premier ligu.

ARSENAL NE GUBI

Nakon šokantnog poraza od 2-1 kod kuće protiv Frankfurta u Europskoj ligi, Topnici nisu imali drugog izbora nego da otpuste svog trenera. Emeryju je jutros serviran otkaz.

[CRNI PETAK] Iskoristi Crni Petak i otvori račune kod najboljih online kladionica

Kako u svijetu shoppinga tako i u kladioničarskom svijetu Crni petak (Black Friday) donosi brojne pogodnosti za nove korisnike baš na današnji dan koji je ujedno i jedan od najboljih dana u godini za otvoriti račune za klađenje.


Fokus će se odmah okrenuti ka osiguravanju Emeryjevog dugoročnog nasljednika, a The Telegraph vjeruje da je jedan od  najiskunijih i najuspješnijih menadžera u nogometu.

60-godišnji Ancelotti je trenirao Juventus, AC Milan, PSG, Real Madrid i Bayern Munchen tijekom dosadašnje povijesne karijere, osvojivši šest europskih kupova i tri Lige prvaka.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Možda je najvažnije da je simpatični Talijan okusio uspjeh u Premier ligi sa Chelseajem 2010. godine, što je učinio za ekipu koja je sadržavala Didier Drogbu, Frank Lamparda i John Terryja u jednom od najboljih natjecanja u povijesti.

Izvještaj dodaje da Ancelotti neće biti jeftin, gdje traži najmanje 12 milijuna funti godišnje plaće.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!