NaslovnicaVijestiARSENAL OBARA TRANSFER REKORD: U siječnju dovode napadača za 80 milijuna eura!

ARSENAL OBARA TRANSFER REKORD: U siječnju dovode napadača za 80 milijuna eura!

Arsenal obara transfer rekord! U siječnju dovode napadača za 80 milijuna eura! Arsenalu je rečeno da će morati da obori svoj trenutni transfer rekord za gotovo 20 milijuna funti ako budu željeli da potpišu ovu zvijezdu u siječanjskom prijelaznom roku.

Arsenal obara transfer

Prema pisanju Metroa, Topnici će u siječnju morati da plate gotovo dvostruko više nego što su očekivali da će potpisati zvijezdu Ligue 1 Nicolas Pepea.

Igrač Obale Bjelokosti je postigao 12 golova ove sezone, dok je također upisao pet asistencija. Jedini igrač koji je postigao više od Pepea u Ligue 1 ove sezone je superzvijezda Kylian Mbappe.

Menadžer Lillea Luis Campos razgovarao je sa Telefootom i dao svoju procjenu o Pepovoj vrijednosti.

“80 milijuna eura. Ali bilo koji klub će također morati da uvjeri igrača.”

Arsenalov trenutni transfer rekord je Pierre-Emerick Aubameyang, zvijezda koja se prošle sezone pridružila iz Borussije Dortmund u siječnju za naknadu koju je BBC Sport izvijestio da je u regionu do 56 milijuna funti.

Arsenal očajnički treba pojačati svoju momčad zbog Danny Welbecka koji je već završio svoji sezonu. Mladi Eddie Nketiah je jedina zamjena za Alexandre Lacazettea i Aubameyanga na Emiratima.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!