NaslovnicaVijestiArsenal ponudio igrača plus novac za Jamesa Maddisona!

Arsenal ponudio igrača plus novac za Jamesa Maddisona!

Arsenal je Leicesteru ponudio igrača plus novac za ofanzivnog veznjaka Jamesa Maddisona. Čini se da Leicester zahtijeva naknadu od 60 milijuna funti za Maddisona, koju Arsenal nerado plaća zbog problema sa finansijama.

Arsenal ponudio igrača

Oni su, međutim, smislili alternativnu ponudu u koju je uključen igrač plus novac. Trenutno nije poznato tko je igrač.

Arsenal ima brojne igrače koji su na transfer listi ovog ljeta, uključujući Seada Kolačinca, Ainsleyja Maitlanda-Nilesa, Joea Willocka, Reissa Nelsona i Eddieja Nketiaha.

Granit Xhaka, koji je trebao preći u Romu, potpisao je novi dugoročni ugovor sa klubom iz sjevernog Londona.

Arsenal je već ovog ljeta završio transfer Nune Tavaresa i Alberta Sambija Lokonge, ali će nastojati dodatno ojačati ekipu kako bi ove sezone bili konkurentni za prvih šest mjesta.

Artetina ekipa je imala lošu prošlu sezonu, nije se uspjela plasirati ni u Europsku ligu, što znači da su prvi put u više od 20 godina bez europskog nogometa.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!