NaslovnicaVijestiARSENAL POSLAO PONUDU: Na Emirates stiže 23-godišnji napadač iz Španjolske!

ARSENAL POSLAO PONUDU: Na Emirates stiže 23-godišnji napadač iz Španjolske!

Arsenal poslao ponudu! Na Emirates stiže 23-godišnji napadač iz Španjolske! Arsenal je, kako se izvješćuje, pokrenuo ponudu za transfer napadača Atletico Madrida Gelsona Martinsa, ali suočavaju se sa bitkom sa Monacom za njegov potpis.

ARSENAL POSLAO PONUDU

Portugalski internacionalac nije napravio mnogo utjecaja od dolaska u ekipu Diego Simeonea iz Sportinga na ljeto, iako je bio visoko rangiran u svom bivšem klubu.

Prema pisanju O Jogoa, 23-godišnjak bi mogao biti u pokretu, jer će Arsenal izgleda krenuti po njega na kraju ovog siječnja.

Martins bi mogao da se učini kao malo rizičnijom opcijom za Topnike s obzirom na njegov nedostatak utjecaja otkako se preselio u veću ligu, ali Unai Emery izgleda traži više opcija i ne može si priuštiti da bude previše izbirljiv.

Igrači kao što su Alex Iwobi i Henrikh Mkhitaryan doista nisu bili dovoljno dobri većinu ove sezone, dok je ozljeda Danny Welbecka također ostavila Emeryja kratkog na toj poziciji.

Martins bi mogao biti vrijedan pokušaja, a većina navijača Arsenala će vjerojatno biti zahvalna za bilo kakvo pojačanje do kraja ovog mjeseca.

U dobi od samo 23 godine, Martins bi još uvijek mogao napredovati pod pravim trenerom i vodstvom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!