NaslovnicaVijestiArsenal poslao ponudu od 60 milijuna eura za Dušana Vlahovića!

Arsenal poslao ponudu od 60 milijuna eura za Dušana Vlahovića!

Dušan Vlahović je postao jedan od najboljih napadača u Europi nakon što je ove sezone postigao 19 golova u 23 utakmice do sada, a njegov potencijal je privukao zanimanje nekoliko momčadi diljem europskih vrhunskih liga.

Arsenal poslao ponudu

Arsenal ovog mjeseca pokazuje ozbiljan interes za Vlahovića jer Mikel Arteta nastoji ojačati svoje napadačke opcije nakon što je krajem studenog iz ekipe izbacio Pierre-Emericka Aubameyanga.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Alexandre Lacazette se dobro snašao otkako je zamijenio Aubameynaga, ali se očekuje da će Francuz napustiti Arsenal kada mu ugovor istekne na kraju sezone, dok bi Eddie Nketiah također trebao otići nakon što je odbio potpisati novi ugovor.

S obzirom na to da će tri napadača otići u nadolazećim mjesecima, Arsenal očajnički pokušava dovesti još jednog frontmena ove zime, a Vlahović se naširoko reklamira kao Artetina primarna meta.

Talijansko izdanje Corriere Della Sera izvijestilo je tijekom vikenda da je Arsenal formalizirao svoju potjeru nakon što je poslao ponudu od 60 milijuna eura kojom bi se Lucas Torreira također trajno pridružio Fiorentini.

Ekipa iz Serie A navodno je spremna za posao ovog mjeseca jer znaju da će Vlahovićeva vrijednost pasti do ljeta kada će mu preostati još samo 12 mjeseci od trenutnog ugovora. 21-godišnjak odbija potpisati produljenje pa ga je Fiorentina spremna sada unovčiti i izgleda da Arsenal čini sve što može da postigne dogovor.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!