NaslovnicaVijestiARSENAL POSLAO PONUDU ZA COUTINHA: Evo što je odlučio Brazilac!

ARSENAL POSLAO PONUDU ZA COUTINHA: Evo što je odlučio Brazilac!

Nakon što su se jučer pojavile špekulacije kako je Arsenal poslao ponudu za zvijezdu Barcelone Philippea Coutinha, danas su španjolski mediji objavili informaciju kako veznjak nema namjeru napustiti Barcelonu ovog ljeta.

Coutinho ne želi u Arsenal

Već duže vrijeme se piše kako čelnici katalonskog giganta pokušavaju prodati 26-godišnjaka kako bi napravili mjesta, a i obezbijedili sredstva, za povratak Neymara iz PSG-a, te su ga čak spremni i prodati za daleko manju cifru od one za koju je doveden iz Liverpoola.

Kako piše Mundo Deportivo, u Barci razmišljaju o tome da ga pošalju na jednogodišnju posudbu u Arsenal, koja bi ‘Topnike’ koštala čak 30 miliona eura, a razlog za to je taj što španjolski prvak još uvijek isplaćuje 150 miliona eura, za koliko su ga doveli sa Anfielda početkom prošle godine.

Ipak, u izvješću također piše kako Coutinho nema ni najmanju namjeru da ode u Arsenal, te želi ostati na Camp Nouu i boriti se za svoje mjesto u timu. O budućnosti Brazilca u Barceloni se piše već nekoliko mjeseci, odnosno od početka godine, kada su se još u zimskom prelaznom roku pojavile špekulacije kako bi se on mogao vratiti u Premier ligu.

Na kraju je ostao u Barci i sa timom osvojio titulu prvaka La Lige, ali je imao poprilično razočaravajuću individualnu sezonu. Sada, nakon dolaska Antoinea Griezmanna iz Atletico Madrida, nije sigurno da li je i dalje u planovima trenera Ernesta Valverdea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!