NaslovnicaVijestiArsenal potpisuje sina bivšeg legendarnog igrača Barcelone!

Arsenal potpisuje sina bivšeg legendarnog igrača Barcelone!

Arsenal bi navodno mogao dovesti uzbudljivog igrača Rome Justina Kluiverta u zamjenu za Henrikha Mkhitaryana.

Arsenal dovodi sina

Super agent Mino Raiola koji predstavlja oba igrača je navodno spremio zamjenu, gdje bi se Justin Kluivert mogao pridružiti Arsenalu, dok bi Mkhitaryan ostao u Romi za stalno, piše Corriere dello Sport.

Mkhitaryan je posuđen Romi do kraja sezone, a prema nedavnim izvještajima, armenski veznjak želi učiniti tu posudbu trajnom, sukladno njegovim posljednjim izjavama.

Prema izvještaju Metroa, Arsenal bi mogao potpisati 21-godišnjeg mladića Kluiverta u razmjeni igrača, dok bi uz to mogli platiti Romi od 11 do 13 milijuna funti.

Justin Kluivert je sin nizozemske legende Patricka Kluiverta. On je postigao sedam golova u 27 nastupa za Romu i bio bi sjajno pojačanje za Arsenal.

Sigurno bi odmah ušao u prvu postavu, jer se nastavljaju i špekulacije o budućnosti gabonskog napadača Pierre-Emerick Aubameyanga.

Aubameyang ulazi u posljednju godinu svog ugovora sa Arsenalom, tako da bi klub iz sjevernog Londona u Kluivertu dobio jedno prilično dobro pojačanje za male novce.

Da li bi on mogao nadomjestiti odlazak Aubameyanga?

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!