NaslovnicaVijestiARSENAL PRAVI ŠOKANTAN TRANSFER: Za male pare kupuju jednog od najvažnijih igrača...

ARSENAL PRAVI ŠOKANTAN TRANSFER: Za male pare kupuju jednog od najvažnijih igrača Tottenhama!

Arsenal navodno razmatra barniča Tottenhama Tobyja Alderweirelda kao jednog od njihovih glavnih transfer ciljeva ovog ljeta.

ŠOKANTAN TRANSFER

To bi bio šok, s obzirom na to koliko je rijetko da se igrači prebacuju iz jednog rivala u drugi, pogotovo kad je riječ o gradskim rivalima, a Alderweireld se tako dugo dokazivao kao vrlo važan igrač za Spurse.

Belgijski internacionalac je u posljednje vrijeme bio povezan sa Manchester Unitedom, a također ima klauzulu oslobađanja koja mu dopušta da ode za sniženu cijenu od oko 25 milijuna funti ovo ljeta.

Arsenal sada gleda mogućnost da to iskoristi, jer Unai Emery stavlja Alderweirelda kao glavni cilj ovog ljeta, što uključuje i druga velika imena iz Premier lige.

Prema The Sunu, Chelseajev pozajmljeni igrač Kurt Zouma je također na Emeryjevom spisku nakon impresivne posudbe u Everton, dok je Harry Maguire iz Leicester Cityja još jedna opcija za Topnike.

Alderweireld bi vjerojatno mogao biti najjači u tim opcijama, kao i bonus da Arsenal značajno oslabi svog gradskog rivala.

Ako se 30-godišnjak premjesti na stadion Emirates bio bi velika nadogradnja za Topnike i igrače kao što je Shkodran Mustafi.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!