NaslovnicaVijestiArsenal prihvata ponudu od 50 milijuna funti za Aubameyanga: Gabonac na rubu...

Arsenal prihvata ponudu od 50 milijuna funti za Aubameyanga: Gabonac na rubu odlaska!

Arsenal navodno očekuje pristup Barcelone za zvijezdu Pierre-Emerick Aubameyanga prije kraja zimskog prijelaznog roka.

Arsenal prihvata

Ovo nisu vijesti o transferu koje bi navijači Topnika željeli čuti, ali moglo bi se dogoditi da Aubameyangova situacija s ugovorom natjera klub u tešku situaciju.

Gabonski internacionalac ne izgleda bliže produženju svog trenutnog ugovora, koji ima još 18 mjeseci, a to bi moglo dovesti do toga da Arsenal prihvaća ponude u iznosu od 50 milijuna funti za njega, prenosi Telegraph.

Ovo bi mogla biti posljednja stvarna šansa Arsenala da od odlaska Aubameyanga zaradi bilo kakav novac, ali navijači neće nužno željeti da njihov klub tako razmišlja.

30-godišnjak je bio pravi hit na stadionu Emirates od kada se prije dvije godine pridružio Borussiji Dortmund, postigavši ​​57 golova u 91 nastupu za Arsenal.

Trenutno u klubu nema nikoga tko bi izgledao sposoban zamijeniti Aubameyanga, koji je već godinama jedan od najsmrtonosnijih napadača u Europi.

Telegraf tvrdi da Barcelona želi da bivši igrač Dortmunda pokriva ozlijeđenog Luis Suarez, a on se sigurno čini idealnim kandidatom.

U izvješću se također tvrdi da Aubameyang želi taj transfer, te će također pokušati otići na ljeto ako se Arsenal ne kvalificira za Ligu prvaka, iako se govori da Aubameyang već slaže uvjete s katalonskim divovima.

Međutim, Arsenal će sigurno željeti da izbjegne ovaj transfer pod svaku cijenu, pa će se nadati da će njihova cijena od 50 milijuna funti uspjeti odobiti Barcu, jer izgleda mnogo novca za plaćanje igrača njegovih godina, a koji je tako blizu kraja svog ugovora.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!