NaslovnicaVijestiArsenal primio ponudu za Aubameyanga: Real nudi novac + igrača u zamjenu...

Arsenal primio ponudu za Aubameyanga: Real nudi novac + igrača u zamjenu za Gabonca!

Svi smo svjesni da se u prijelaznom roku pišu mnoge glasine za prilično kratko vrijeme, ali već neko se vrijeme govori o budućnosti Pierrea Emericka Aubameyanga.

Arsenal primio ponudu

Izvještaj iz Talksporta iz studenog ukazao je da je napadač odlučio prekinuti razgovore o produženju svog ugovora, što znači da sada ima manje od 18 mjeseci ugovora preostalog sa Arsenalom.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Na ljeto navršava 31 godinu, tako da će ovo vjerovatno biti Arsenalova posljednja prilika da ga unovči. On je veliki igrač momčadi i već ima 13 ligaških golova postignutih ove sezone, ali oni također trebaju razmišljati o budućnosti. Igrači imaju tendenciju da usporavaju kada uđu u svoje 30, a tempo je tako veliki dio njegove igre.

Ako također uzmete u obzir da će Arsenal možda trebati prodati prije nego što mogu kupiti bilo koje nove igrače, ova potencijalna ponuda Real Madrida mogla bi biti primamljiva:

Apsolutno je vrijedno naglasiti da se čini da su ta „izvješća“ iz Španjolske u ovom trenutku prilično neutemeljena i nije jasno za koga bi igrač mogao biti ponuđen u zamjenu, ali sugerira da postoji interes da ga potpišu.

Izgleda da bi ga izgubili besplatno ili po povoljnijoj cijeni na ljeto ako se ništa ne dogodi ovog mjeseca, pa biste mogli vidjeti zašto Mikel Arteta može odlučiti da je vrijedno zaraditi novac i ponovno uložiti taj novac u igrače na dulji rok ili dva.

Očekujte da će se ova priča odvijati kako se prolazni rok nastavlja, ali izgleda da će Arsenal možda donijeti ogromnu odluku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!