NaslovnicaVijestiArsenal pripremio ponudu 'igrač plus novac' za Lautara Martineza! Zvijezda Intera želi...

Arsenal pripremio ponudu ‘igrač plus novac’ za Lautara Martineza! Zvijezda Intera želi samo u jedan od ova tri kluba!

Prema zapanjujućim izvještajima, Arsenal planira upotrijebiti Hectora Bellerina kao igrača u ambicioznoj ponudi ‘igrač plus novac’ za zvijezdu Intera Lautara Martineza.

Menadžer Topnika Mikel Arteta identificirao je 23-godišnjeg argentinskog napadača kao potencijalnu metu u pokušaju da osigura prva četiri mjesta u Premier ligi.

Martinez, koji je ovog ljeta sa Argentinom osvojio naslov Copa Americe, proslavio se u Interu od potpisivanja ugovora iz argentinskog Racing Cluba 2018. godine.

Očekuje se da će Inter smanjiti plaće u prijelaznom roku usred finansijskih problema u klubu, ali bi zadržali visoku naknadu za Martineza.

Novinar Pete O’Rourke sada izvještava da bi Bellerin mogao biti uključen u dogovor za smanjenje troškova u transferu Martineza, čija je vrijednost oko 80 milijuna funti.

Bellerinu je rečeno da može napustiti Emirates ovog ljeta, unatoč tome što mu trenutni ugovor sa Arsenalom važi do 2023. godine.

26-godišnji španjolski desni bek procijenjen je na oko 20 milijuna funti i smanjio bi troškove potencijalnog dogovora sa Martinezom.

Inter je navodno zainteresiran za usluge Bellerina nakon nevjerojatnog transfera Achrafa Hakimija od 51,3 milijuna funti u PSG ovog ljeta.

To je rekao reporter Sport Mediaseta Marco Barzaghi, koji tvrdi da bi meta Arsenala potpisala samo za Barcelonu, Real Madrid ili Atletico Madrid.

Martinezova dugoročna budućnost u Interu ostaje nejasna jer prvaci Serie A žele vezati Argentinca sa novim ugovorom.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!