NaslovnicaVijestiArsenal pronašao veznjaka u gradskom rivalu

Arsenal pronašao veznjaka u gradskom rivalu

Talijanski nogometaš Jorginho uskoro će postati novi igrač Arsenala, nakon što se Topnici nisu uspjeli dogovoriti oko transfera Moisesa Caiceda iz Brightona, prenose britanski mediji.

Arsenal je na adresu popularnih Galebova poslao dvije ponude za 21-godišnjeg Ekvadorca, no stav kluba ostao je isti kao i početkom siječnja te nisu niti razmišljali o prodaji ovog igrača, bez obzira što je je javno tražio transfer.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

S tim u vezi, Arsenal je bio prisiljen tražiti druge opcije u veznom redu, a s obzirom da se bore za naslov prvaka, igrač Chelseaja će im sigurno biti veliko pojačanje i može dodati stabilnost u veznoj liniji.

Nije navedeno koliku će cijenu Arsenal platiti za Jorginha, s obzirom na to da je riječ o igraču kojem ugovor s Chelseajem istječe za šest mjeseci, no očekuje se da će biti negdje između 10 i 15 milijuna eura.

Ovaj defanzivni veznjak karijeru je započeo u Hellas Veroni, nakon čega je od 2014. do 2018. igrao za Napoli. Potom je prešao u Chelsea, a s tim timom osvojio je Ligu prvaka. Za talijansku reprezentaciju debitirao je 2016. godine.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!