NaslovnicaVijestiArsenal razočarao navijače novim dresom: "Ovo je najgori dres u našoj povijesti"

Arsenal razočarao navijače novim dresom: “Ovo je najgori dres u našoj povijesti”

Nakon dugo iščekivanog trenutka, danas je Arsenal ponosno predstavio novi gostujući dres za sezonu 2023./2024. Međutim, reakcije navijača nisu bile onakve kakve su se nadali.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Londonski klub odlučio je iznijeti hrabru kričavo žuto-crnu kombinaciju na teren, no na društvenim mrežama naišao je na oštru kritiku. Mnogi vjerni navijači izrazili su nezadovoljstvo novim dizajnom i istaknuli da neće kupiti novi dres. Nadamo se da će klub uskoro pronaći način da pomiri svoje vjerne navijače s novim vizualnim identitetom.

Arsenal nas je prošle sezone oduševljavao svojom prepoznatljivom crno-zlatnom kombinacijom dresa za gostujuće utakmice. Međutim, ove sezone će donijeti potpuno novi vizualni identitet.

Inspiraciju su pronašli u karti Islingtona, četvrti u kojoj se nalazi njihov dragocjeni stadion Emirates. U srijedu će navijači diljem svijeta moći vidjeti Arsenal kako prvi put izlazi na teren u ovom iznenađujućem dresu, kada gostuju u Americi i odmjeravaju snage protiv ekipe DC Uniteda.

Arsenalov novi dres obilježava 20. obljetnicu osvajanja zadnjeg naslova prvaka, a na njemu se nalaze i posebni detalji koji slave taj veliki uspjeh. Međutim, ni to nije uspjelo oduševiti navijače, koji su oštro reagirali na odabir boja.

Kompleksne reakcije na društvenim mrežama odaju da mnogi nisu zadovoljni novim dizajnom. Komentari poput “Ovo je najgori dres u našoj povijesti”, “Nitko normalan neće kupiti ovaj dres” i “Prejadno” samo su neki od izraza nezadovoljstva koje su navijači ostavili na Arsenalovom Twitteru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!