NaslovnicaVijestiARSENAL SE KAJE ZBOG PUŠTANJA OVOG IGRAČA: Mogao je procvjetati u timu...

ARSENAL SE KAJE ZBOG PUŠTANJA OVOG IGRAČA: Mogao je procvjetati u timu Unai Emeryja!

Arsenal se kaje zbog puštanja ovog igrača. Mogao je procvjetati u timu Unai Emeryja! Joel Campbell je konačno okončao sedmogodišnju karijeru u Arsenalu. Prema pisanju Sky Sportsa, 26-godišnji Kostarikanac se pridružio Forsinoneu u Seriji A na trajni ugovor koji će ga zadržati u klubu do 2021. godine.

Arsenal se kaje

Campbell se pridružio Arsenalu iz Deportivo Saprissa još 2011. godine, ali tek u 2013. godini je dobio radnu dozvolu u Engleskoj.

Arsene Wenger je eksperimentisao sa dinamikom svoje momčadi i uključio Campbella u svoje planove, ali Kostarikanac nije uspio napraviti značajan utjecaj i nije mogao zacementirati mjesto u startnoj liniji.

Campbell je proveo šest posudbi u Lorientu, Villarrealu, Sporting Lisbonu, Oylmpiacosu i Real Betisu, gdje je postigao nekoliko golova.

[su_bet365_koeficijenti]

Unatoč tome što je većinu svog vremena proveo u Engleskoj, Campbell nije uspio replicirati svoju internacionalnu formu na klupskoj razini. Tijekom šest sezona, Campbell je uspio postići samo četiri gola i šest asistencija u ograničenim mogućnostima koje je dobio.

Dok se preseljenje u Frosinone predstavlja kao pozitivno za 26-godišnjaka, Arsela, bi sa druge strane trebao uložiti više napora da ga veže za Emirates.

Kako bi bili pošten, Arsenal je kriv što Campbell nije mogao postići svoj potencijal u Engleskoj zbog značajnog nedostatka minutaže.

Sporadske posudbe u raznim klubovima širom Europe spriječili su ga da pronađe svoju karijeru.

Igranje pod različitim menadžrima u različitim formama i različitim taktikama nije dopustilo Kostarikancu da procvate. Forsinone možda nije najveći klub u Seriji A, ali Campbell očekuje adekvatne minute u prvom timu.

[su_bet365_100bonus]

Sa redovnim igranjem i osjećajem stabilnosti u svojoj arijeri, stvari se tek počinju vraćati na stazu za 26-godišnjaka.

Međutim, Campbellov odlazak ne bi predstavio situaciju koja je bila pogodna za Arsenal, jer je igrač mogao procvjetati u stilu igre Unai Emeryja. Bio dobar ili ne u tom novom sistemu nećemo nikada saznati, ali Campbell je sigurno zaslužio priliku da dokaže svoju vrijednost.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!