NaslovnicaVijestiARSENAL SE USPANIČIO: Barcelona želi dovesti njihovu transfer metu! - on bi...

ARSENAL SE USPANIČIO: Barcelona želi dovesti njihovu transfer metu! – on bi trebao zamijeniti Suareza!

Arsenal se uspaničio, jer Barcelone želi dovesti njihovu transfer metu u siječnju. Barcelona je, kako se izvješćuje, ušla u utrku za potencijalni transfer igrača koji je u velikoj formi u Lilleu, Nicolas Pepea.

Arsenal se uspaničio

Prema pisanju ESPN-a, katalonski divovi su u potrazi za novim pojačanjem u napadu i Pepe je jedna od mogućnosti o kojoj oni razmišljaju, jer vjeruju da bi igrač Obale Bjelokosti mogao mijenjati pozicije i prilagoditi se načinu igre.

Međutim, Pepe je samo jedan od brojnih igrača na Barceloninom radaru u ovom trenutku, dok traže dugoročnu zamjenu za već ostarjelog Luis Suareza.

Urugvajac je bio jedan od najboljih svjetskih napadača u nogometu u posljednje vrijeme, ali ništa ne traje vječno, iako bi to mogla biti loša vijest za Arsenal.

The Sun je nedavno povezao Topnike sa igračem koji je na radaru Barcelone, a Arsenal je pojačao svoj interes za Pepea nakon ozljede Danny Welbecka, dok je Pepeova cijena od 45 milijuna funti također povoljna naknada za njih.

Klubovi poput Barcelone koji se pridružuju ovoj utrci, zasigurno će povećati vrijednost 23-godišnjaka, što će otežati Unai Emeryiju da ga dovede u sjeverni London.

Navijači Arsenala će se nadati činjenici da Barcelona prati i druge igrače, a time i više centralnih napadača – što im daje pristojnu šansu za osiguravanje ovog transfera.

Najnovije vijesti

Messijeva potpisana salveta prodana za 760.000 funti

0
Salveta na kojoj je Lionel Messi 2000. potpisao ugovor o pridruživanju Barceloni prodana je za 760.000 funti, objavila je britanska aukcijska kuća Bonhams u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!