NaslovnicaVijestiARSENAL SPREMA PONUDU: Arsene Wenger dovodi 'novog Patrice Evru'

ARSENAL SPREMA PONUDU: Arsene Wenger dovodi ‘novog Patrice Evru’

Arsenal u pregovorima za novo pojačanje. Wenger već isplanirao novi transfer za zimski prijelazni rok. Ovog ljeta, Arsenal je uspio dovesti samo Alexandre Lacazettea i Seada Kolašinca, ali se Arsene Wenger već priprema za zimski prijelazni rok.

ARSENAL SPREMA PONUDU

Prema pisanju The Suna, Topnici već planiraju transfer za visoko ocijenjenog lijevog beka Christopher Rocchiu, koji trenutno impresionira u Marseilleovoj mladoj momčadi.

U 19. godini, Rocchia je prozvan kao sljedeći Patrice Evra, koji trenutno igra za ekipu iz Lige 1, nakon što je igrao u Manchester Unitedu, Juventusu i Monacu.

[su_no1forfootball]

Arsenal nije jedini klub koji je zainteresiran za usluge mladog Francuza.

Ugovor ovog igrača ističe sljedećeg ljeta, a igrač razmišlja o prelasku u Englesku ili Njemačku, unatoč tome što Marseille nudi novi i poboljšani ugovor da ostane na Velodromu.

Bivši igrač Arsenala Gilles Grimandi, koji je sada skaut u klubu, kontaktirao je Rocchijeve savjetnike o transferu nakon što ga je promatrao, navodi se u izvješću.

[su_bonus]

Mislite li da Arsene Wenger mora uraditi više posla u zimskom prijelaznom roku u siječnju?

Wenger je mnogo godina ismijavan zbog toga što potpisuje mlade igrače iz Europe, obično Francuske, kada su oni bili potpuno nepoznati, a izgleda da će to sada ponovo uraditi za relativno nepoznatog Christopher Rocchiu.

Rocchia je bio dio Marseilleovog tima koji je uspio da uđe u finale Kupa Gambardella – nešto slično FA kupu za mlade – ovog ljeta, ali je u posljednjoj godini svog trenutnog ugovora.

Sportski direktor Andoni Zubizarreta pokušava da zaveže mladog igrača sa novim trogodišnjim ugovorm, ali pregovori se vuku od ljeta.

Dok se pregovori odugovlače, Arsenal i drugi europski klubovi će pratiti situaciju dok se približava siječanj.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!