NaslovnicaVijestiArsenal sprema ponudu za defanzivca Paris Saint-Germaina

Arsenal sprema ponudu za defanzivca Paris Saint-Germaina

Pred Arsenalom je vrlo uzbudljivo ljeto, s obzirom da na klupu kluba dolazi novi trener, nakon što je Arsene Wenger nedavno potvrdio kako mu je ovo posljednja sezona na Emiratesu.

Arsenal dovodi Kurzawu

Pored toga, navijači očekuju i pojačanja, posebno u defanzivnom dijelu tima, a čelnici kluba su, prema pisanju engleskih medija, već odredili glavne mete.

Kako izvještava Daily Mirror, ‘Topnici’ će pokušati dovesti lijevog beka Paris Saint-Germaina Layvina Kurzawu, nakon što ove sezone na toj poziciji nisu impresionirali Nacho Monreal, te Sead Kolašinac, koji je prošlog ljeta stigao besplatno iz Schalkea. Iako kruže špekulacije kako će transfer budžet za ovaj prelazni rok iznositi tek oko 50 miliona eura, s obzirom da se klub iz sjevernog Londona nije uspio kvalificirati u Ligu prvaka za sljedeću sezonu, ipak se očekuje dolazak barem dvojice novih igrača.

Kurzawa je ove sezone odigrao 20 utakmica u francuskom prvenstvu, a na Park prinčeva je stigao iz velikog rivala Monaca u ljeto 2015. godine za 25 miliona eura. Ukupno je u dresu Parižana nastupio u 79 utakmica u svim takmičenjima, postigao 11 golova i podijelio 16 asistencija, a također je i na radaru Manchester Uniteda i Chelseaja.

[su_premierleague]

Pored njega, kako izvještavaju njemačke novine Bild, sa dolaskom na Emirates se povezuje i njemački golman Bernd Leno, koji će gotovo sigurno napustiti Bayer Leverkusen na kraju sezone i čija otkupna klauzula iznosi tek 25 miliona eura.

Njegov agent Uli Ferber je prije nekoliko dana priznao kako je za njega zainteresovan veliki broj klubova, te da trenutno razmatraju opcije: “Mogu potvrditi da su postojali pregovori sa Napolijem, ali mi smo ih prekinuli. Napoli nije opcija. Sjest ćemo i vidjeti šta i kako na kraju sezone. Bernd je u potpunosti fokusiran na to da sa Leverkusenom izbori Ligu prvaka.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!