NaslovnicaVijestiArsenal stavio deset igrača na tranfser listu uključujući i Aubameyanga!

Arsenal stavio deset igrača na tranfser listu uključujući i Aubameyanga!

Arsenal je otvoren za primanje ponuda za deset igrača, uključujući kapetana kluba Pierre-Emericka Aubameyanga, jer žele zaraditi nešto novca prije kraja prijelaznog roka, navodi The Telegraph.

Arsenal stavio deset

Klub iz sjevernog Londona do sada je imao izuzetno zauzet prijelazni rok u kojem je potrošio oko 129 milijuna funti na nova pojačanja Nuno Tavares, Albert Sambi Lokongo, Ben White, Martin Odegaard i Aaron Ramsdale.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, u posljednjim tjednima prijelaznog roka, uprava Arsenala naizgled počinje usmjeravati svoje napore na prodaju igrača iz svog sastava.

Jedno od iznenađujućih imena koje se pojavilo na ovoj transfer listi je bio Arsenalov Aubameyang koji je tek nedavno u rujnu 2020. potpisao ugovor s Arsenalom od 250.000 funti tjedno.

Internacionalac Gabona prvi je put igrao za Arsenal ove sezone u nedjelju nakon pozitivnog testa na koronavirus prije prve utakmice protiv Brentforda.

Mikel Arteta navodno je odobrio da Arsenal namjerava prodati Bernda Lena, Hectora Bellerina, Seada Kolasinca, Ainsleyja Maitlanda-Nilesa, Lucasa Torreiru, Williana, Reissa Nelsona, Eddieja Nketiaha i Alexandrea Lacazettea.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!