NaslovnicaVijestiARSENAL SVE DOGOVORIO: Ako Emery izgubi protiv Leicestera, dovode novog menadžera!

ARSENAL SVE DOGOVORIO: Ako Emery izgubi protiv Leicestera, dovode novog menadžera!

Očekuje se da će Arsenal pojačati napore da angažira bivšeg menadžera Manchester Uniteda i Chelseaja Jose Mourinha ako izgubio od Leicester Cityja.

ARSENAL SVE DOGOVORIO

Portugalski taktičar je već neko vrijeme bez posla i iznenađuje da ga veliki klub još uvijek nije doveo, čak i ako su se prošle godine stvari za Manchester United završile loše za njega.

Sada se sve više govori o tome kako će Mourinho preuzeti Arsenal dok se Unai Emery muči da napravi željeni učinak u klubu.

Chelsea – Ajax: Nakon poraza u Amsterdamu, Nizozemci traže osvetu!

Prema francuskom izvoru Le 10 Sport, Topnici bi mogli pojačati napore kako bi doveli Mourinha ako budu izgubili u sljedećoj utakmici protiv Leicester Cityja.

Divovi u sjevernom Londonu traže promjene nakon Emeryjevog mučenja, ali većina Topnika vjerojatno uopće ne bi bila zadovoljna sa zapošljavanjem Mourinha.

Naravno, može se dogoditi da Arsenal uspije pobijediti Leiestera koji je u formi i odgoditi napore oko dovođenja novog menadžera, ali teško je vidjeti kako Emery ostaje na Emiratesu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!