NaslovnicaVijestiArsenal i Tottenham se bore za zvijezdu od 50 milijuna funti iz...

Arsenal i Tottenham se bore za zvijezdu od 50 milijuna funti iz Bundeslige!

Arsenal i Tottenham će se navodno boriti za braniča RB Leipziga Dayota Upamecanoa.

Arsenal i Tottenham

21-godišnjak je ključni igrač u ekipi Bundeslige otkako im se pridružio iz Red Bull Salzburga, postigavši ​​tri gola u 94 nastupa u svim natjecanjima. Upamecano je ključni razlog zašto je Leipzig primio drugi najmanji broj golova u ligi do sada.

Prema Expressu, Arsenal i Spursi zainteresirani su za potpis francuskog veznjaka i spremni su ispuniti njegovu procjenu od 50 milijuna funti.

Arsenalu treba malo pojačanja u obrani, nakon što se Sokratis i David Luiz muče za dosljednost. Spursi trenutno imaju nekoliko prilično iskusnih bekova. Međutim, možda će trebati nekoga potpisati pod uvjetom da Jan Vertonghen ne obnovi svoj trenutni ugovor koji ističe sljedeće ljeto.

Upamecano je jedan od najboljih braniča u Bundesligi u ovom trenutku i bio bi sjajan dodatak momčadi Arsenala ili Tottenhama. Međutim, bit će zanimljivo vidjeti hoće li Leipzig pustiti 21-godišnjaka jer je jedan od njihovih najvažnijih igrača i netko ko im treba biti u najboljoj formi ako žele osvojiti Bundesligu ove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!