NaslovnicaVijestiArsenal u siječnju dovodi bivšu zvijezdu Liverpoola!

Arsenal u siječnju dovodi bivšu zvijezdu Liverpoola!

Arsenal je sada favorit za potpisivanje Philippea Coutinha u siječnju, sa Barcelonom koja je spremna poslati ga na posudbu. Coutinho bi trebao napustiti Nou Camp nakon što je ispao iz prvog sastava pod vodstvom novog trenera Xavija.

Arsenal u siječnju

Bivši veznjak Liverpoola, navodno je privukao interes brojnih klubova iz Premier lige, uključujući Arsenal, Tottenham, Newcastle i Everton.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema španjolskim novinama Sport, Coutinho bi više volio prelazak u Topnike, koji su trenutno četvrti u Premier ligi nakon niza od četiri uzastopne pobjede u ligi.

Menadžer Arsenala Mikel Arteta je ranije potvrdio da klub radi na dovođenju pojačanja u siječnju.

“Bilo bi korisno nešto promijeniti, čak iako to nikada nije lako”, rekao je ranije ovog tjedna.

“Radimo na tome, kako bismo razumjeli koje su naše porebe i pronašli prava rješenja.”

Newacstle se također uveliko povezivao sa dovođenjem Coutinha, jer žele potpisati pojačanja u svojoj borbi protiv ispadanja.

Svrake bi Brazilcu mogle ponuditi vrlo unosan ugovor da im se pridruži u siječnju, a novi vlasnici kluba spremni su podržati menadžera Eddieja Howea na tržištu transfera.

Međutim, Coutinho se navodno oklijeva pridružiti Newcastleu s obzirom na njihovu trenutnu poziciju na dnu tabele – dva boda manje od sigurne zone.

Barcelona se želi riješiti Courinha, jer nastoji izbalansirati platnu listu nakon dolaska Ferrana Torresa kojeg su doveli iz Manchester Cityja za 55 milijuna funti.

Prema izvješćima u Španjolskoj, Barcelona sljedećeg mjeseca mora prodati igrače kako bi ostala unutar pravila o ograničenju plaća u La Ligi.

Coutinho se sada smatra viškom na Nou Campu nakon što nije opravdao svoju cijenu od 105 milijuna funti, koju je Barcelona platila Liverpoolu 2018. godine.

Brazilski reprezentativac bi sada trebao napustiti klub, nakon što je uspio zabiti razočaravajućih 25 golova u 106 nastupa tijekom svoje tri i pol sezone u španjolskom nogometu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!