NaslovnicaVijestiArsenal već napravio prvi korak ka dovođenju zvijezde Liverpoola!

Arsenal već napravio prvi korak ka dovođenju zvijezde Liverpoola!

Arsenal je navodno spreman na transfer za Liverpoolovog braniča Dejana Lovrena nakon što je upozoren činjenicom da želi prelazak u londonski klub.

Arsenal već napravio

To je prema izvještaju iz Team Talka, koji također spominje Tottenhama, West Hama i Crystal Palacea kao neke od mogućih destiancija Lovrena, jer se čini da je namjeravao napustiti Liverpool.

U izvješću se navodi da su svi imenovani klubovi spremni napraviti potez za Lovrena, što djeluje pomalo iznenađujuće s obzirom na njegovu vrlo neuvjerljivu karijeru u Liverpoolu.

Iako je hrvatski internacionalac imao lijepih trenutaka i prošle sezone dobio medalju za prvo mjesto u Ligi prvaka, on je nedavno postao četvrti izbor Jurgen Kloppa za obranu i izgledao je podložan greškama.

Na mnoge načine to zbuči kao da se savršeno uklapa uz Davida Luiza i Shkodrana Mustafija iz Arsenala, ali Topnici trenutno moraju ciljati na višu razinu.

Mikel Arteta će bez sumnje vidjeti obranu kao područje svog sastava koje bi mogao poboljšati, ali bilo bi veliko iznenađenje ako se Lovren pokaže dovoljno dobar za to.

Ipak, Arsenal, u usporedbi sa većinom svojih rivala, nema mnogo povijesti o trošenju novaca na neka velika imena, pa bi Lovren mogao izgledati, kao sigurna, iskusna i jeftina opcija u obrani.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!