NaslovnicaVijestiArsenal želi 15 miliona eura za Szczesnyja

Arsenal želi 15 miliona eura za Szczesnyja

Arsenal želi 15 miliona eura za Szczesnyja. Roma želi da produži posudbu poljskog internacionalca za još jednu sezonu, ali Arsenal je samo spreman da se pozabavi oko trajnog transfera.

Arsenal želi 15 miliona eura za Szczesnyja

Arsenal je stavio cijenu na Wojciech Szczesny od 15 miliona eura, prema pisanju Calciomercato-a.

U izvještaju se tvrdi da Roma želi produžiti boravak 25-godišnjeg golmana u Seriji A za još godinu dana, ali Arsenal je odbio taj prijedlog.

Umjesto toga, Arsenal traži da se dogovore oko trajnog transfera za 15 miliona eura.

Roma traži alternativu za poljskog internacionalca i navodno prate Atalantinog Marco Sportiello-a.

Wojciech Tomasz Szczesny rođen 18. maj 1990. u Varšavi, je poljski fudbaler.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]
Trenutno nastupa za Romu kao pozajmljeni igrač Arsenala na poziciji golmana. Njegov otac je takođe bio fudbaler zove se Maciej Szczesny.

Godine 2006., Szczesny se pridružio mladoj ekipi Arsenala. Napreduje ka rezervnom timu tokom sezone 2008.-09. U novembru 2008. zbog povrede podlaktice morao je odmarati pet meseci.

Na klupi prvog tima po prvi put se pojavio na utakmici Premijer lige protiv Stoke Cityja 24. maja 2009. Od 2009. do 2010. bio je na pozajmici u Brentfordu gde je odigrao 28 utakmica.

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!