NaslovnicaVijestiArsenala potpuno besplatno napuštaju igrači sa ukupnom vrijednošću od 190 milijuna funti!

Arsenala potpuno besplatno napuštaju igrači sa ukupnom vrijednošću od 190 milijuna funti!

Nevjerojatna statistika pokazala je da će do ovog ljeta Arsenal pustiti igrače u vrijednosti od 190 milijuna funti da napuste klub potpuno besplatno.

U srijedu je otkriveno da će klub otkazati ugovor grčkog braniča Sokratisa, koji se pridružio za naknadu od oko 17 milijuna funti.

On nije bio u planovima Mikela Artete ove sezone i nije bio uključen u njihov sastav od 25 igrača u Premier ligi.

Charles Watts sada je nabrojao brojne igrače koje je Arsenal pustio da se udalje – unatoč tome što je na njih potrošio ogroman novac.

Najveće ime koje je nedavno napustilo klub je Mesut Ozil. Potpisan iz Real Madrida za oko 40 milijuna funti u 2013. godini, playmaker je stigao sa velikom reputacijom.

Smatran tako vrijednim, u siječnju 2018. godine potpisao je ugovor vrijedan 350.000 funti tjedno.

Još jedan napadač je na isti način tretiran, a on je Alexis Sanchez, koji je 2014. godine stigao iz Barcelone za 31.7 milijuna funti.

Sanchez se etablirao kao najbolji igrač Arsenala tijekom četverogodišnjeg boravka, ali otišao je u ogorčenog rivala Manchester Uniteda u zamjenu za Henrika Mkhitaryana.

Mkhitaryan se zatim preselio u Romu u slobodnom transferu 2020. godine.

Santi Cazorla je bio konstantno ozlijeđen tijekom posljednjih godina u sjevernom Londonu, ali je također otišao u slobodnom transferu u Villarreal.

Zatim su tu Jack Wilshere i Aaron Ramsey koji su se pridružili West Hamu i Juventusu.

U napadu je to bio Danny Welbeck, koji ih je koštao 16 milijuna funti, potpisao je za Watford.

Shkodran Mustafi trenutno je još uvijek u klubu, ali se vjeruje da nije zainteresiran za potpisivanje novog ugovora.

On je došao iz Valencije 2016. godine za naknadu veću od 35 milijuna funti.

Arsenal trenutno zauzima 10. mjesto u ligi i vraća se u akciju u FA kupu protiv Southamptona u subotu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!