NaslovnicaVijestiArsenalov najskuplji igrač otkrio što jede prije utakmica: To mi je promijenilo...

Arsenalov najskuplji igrač otkrio što jede prije utakmica: To mi je promijenilo igru

Najskuplji nogometaš u povijesti Arsenala Declan Rice u intervjuu za magazin Men’s Health otkrio je što konzumira prije svake utakmice i iznenadio navijače. 25-godišnjak je prošlog ljeta postao najskuplji igrač u Arsenalovoj povijesti jer su ga Topnici doveli za oko 120 milijuna eura iz West Hama. Veznjak odmah se nametnuo i već u prvoj sezoni pokazao da momčad iz sjevernog Londona nije pogriješila što je za njegovo dovođenje izdvojila rekordnu svotu novca.

U razgovoru za Men’s Health, Rice je otkrio kako mu visokokalorične palačinke pomažu da bolje igra na terenu i da je to naučio otkako se pridružio Arsenalu.

“Prije utakmice pojedem četiri palačinke, prelivene sirupom ili medom. Kunem se Bogom, to je najbolja stvar. Kad sam došao u klub vidio sam igrače Arsenala kako ih jedu i pomislio sam ‘Što se ovdje događa?’. Ali iskreno, to je promijenilo moju igru”, rekao je Rice, objasnivši da ni on nije bio svjestan zašto su dobri:

“Ne razumijem znanost iza toga ili što je u njima ili nešto slično, ali daje mi tako visoku energiju. Mislim da je to razlog zašto mogu toliko trčati na terenu. Ako igramo u 17:30, mislim da ih pojedem osam tog dana”, dodao je.

Rice je odigrao ključnu ulogu u Arsenalovoj borbi za naslov u Premier ligi, ali na kraju su ostali “kratkih rukava” jer je Manchester City osvojio trofej s dva boda više, pobjedom nad West Hamom u zadnjem kolu.

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!