NaslovnicaVijestiArsenalov najskuplji igrač otkrio što jede prije utakmica: To mi je promijenilo...

Arsenalov najskuplji igrač otkrio što jede prije utakmica: To mi je promijenilo igru

Najskuplji nogometaš u povijesti Arsenala Declan Rice u intervjuu za magazin Men’s Health otkrio je što konzumira prije svake utakmice i iznenadio navijače. 25-godišnjak je prošlog ljeta postao najskuplji igrač u Arsenalovoj povijesti jer su ga Topnici doveli za oko 120 milijuna eura iz West Hama. Veznjak odmah se nametnuo i već u prvoj sezoni pokazao da momčad iz sjevernog Londona nije pogriješila što je za njegovo dovođenje izdvojila rekordnu svotu novca.

U razgovoru za Men’s Health, Rice je otkrio kako mu visokokalorične palačinke pomažu da bolje igra na terenu i da je to naučio otkako se pridružio Arsenalu.

“Prije utakmice pojedem četiri palačinke, prelivene sirupom ili medom. Kunem se Bogom, to je najbolja stvar. Kad sam došao u klub vidio sam igrače Arsenala kako ih jedu i pomislio sam ‘Što se ovdje događa?’. Ali iskreno, to je promijenilo moju igru”, rekao je Rice, objasnivši da ni on nije bio svjestan zašto su dobri:

“Ne razumijem znanost iza toga ili što je u njima ili nešto slično, ali daje mi tako visoku energiju. Mislim da je to razlog zašto mogu toliko trčati na terenu. Ako igramo u 17:30, mislim da ih pojedem osam tog dana”, dodao je.

Rice je odigrao ključnu ulogu u Arsenalovoj borbi za naslov u Premier ligi, ali na kraju su ostali “kratkih rukava” jer je Manchester City osvojio trofej s dva boda više, pobjedom nad West Hamom u zadnjem kolu.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!