NaslovnicaVijestiArsenalova zvijezda prelazi u Londonskog rivala

Arsenalova zvijezda prelazi u Londonskog rivala

Arsenalova zvijezda prelazi u Londonskog rivala. West Ham je spreman da dovede Arsenalovog kapitena Mikel Artetu. Prema pisanju Fichajesa, Slaven Bilić želi da pojača svoj vezni red sa iskusnim veteranom.

Arsenalova zvijezda prelazi u Londonskog rivala

Špancu ugovor ističe u junu i bit će slobodan da napusti Emirates na kraju sezone.

Mnogi navijači se pitaju da li Arsene Wenger treba ponuditi Arteti produženje ugovora s obzirom na njegovu konstantnu borbu sa povredama.

Njihov strah je bio opravdan kako je Arteta ove sezone propustio više od polovine Premierligaških utakmica zbog povrede mišića.

Arteta je stigao iz Evertona u augustu 2011. godine za 10 miliona i od tada je odigrao 108 utakmica za Arsenal – osvojio je FA Kup dva puta.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Međutim, njegov utjecaj je na izmaku s obzirom da Elneny dolazi u toku sedmice iz Basela.

West Ham će stoga okušati svoju sreću u januaru i pokušati dovesti igrača Arsenala da im pomogne u utrci za europske kvalifikacije.

Klub iz istočnog Londona je trenutno šesti na tabeli, četiri boda iza rivala Tottenhama koji je na četvrtom mjestu.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!