NaslovnicaVijestiArsenalovo sljedeće pojačanje: Wenger u pregovorima sa napadačem Real Madrida

Arsenalovo sljedeće pojačanje: Wenger u pregovorima sa napadačem Real Madrida

Ovaj mladi napadač bi mogao biti Arsenalovo sljedeće pojačanje. Wenger je navodno stupio u kontakt sa predstavnicima napadača Real Madrida Borja Mayorala. Mayoral koji ima 18 godina je u razgovorima sa Realom za poboljšanje ugovora koji klub sa Santiago Bernabeua ne želi da ispuni njegove zahtjeve.

Arsenalovo sljedeće pojačanje

Fichajes tvrdi da je Arsenal upoznat sa situacijom i da je Wenger spreman da se umiješa i dovede pomoć za svoj napad. Wenger je najavio zauzet januarski prelazni rok.

Na pitanje da li bi on mogao ojačati njegovu ekipu, Wenger je rekao: “Da, mi smo kratki sa napadačima i broj utakmica koje moramo igrati u januaru su vrlo važni.”

Mayoral je impresionirao za Real Castillu, gdje je postigao pet golova u 17 nastupa ove sezone.

Za prvu ekipu debitirao je u oktobru i također je bio na klupi za dvije utakmice Lige prvaka.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Trener Reala, Zinedine Zidane, koji je trenirao Castillu prije preuzimanja prvog tima je otkrio da je Manchester United bio zagrijan da dovede Mayorala prošlo ljeto.

“Van Gaal zainteresovan za Mayorala?”, rekao je dok je bio trener Castille, Zinedine Zidane i nastavio. “Ja ga također želim ovdje..neću ga pustiti.”

Španskog U21 internacionalca Mayorala su čak poredili i sa velikim Raulom.

“Nekada sam se ugledao na Raula, zato što je uvijek igrao tako lagano i na sve je obraćao pažnju na utakmicama.”, rekao je Mayoral.

“Onda je Karim Benzema došao u Madrid i počeo sam proučavati njegovu igru unutar i van kaznenog prostora.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!