NaslovnicaVijestiArsene Wenger: Ovo će uništiti Premier ligu

Arsene Wenger: Ovo će uništiti Premier ligu

Legendarni francuski trener tvrdi da je europska Superliga projekat koji ima za cilj da uništi nadmoć engleske Superlige.

Nekadašnji menadžer Arsenala Arsene Wenger oštro je reagirao poslije sve glasnijih najava da je moguće osnivanje europske Superlige.

Španjolski As u srijedu je objavio kako bi izgledalo natjecanje koje bi igrali samo najbogatiji i najugledniji europski klubovi, ali Francuz smatra da se iza svega krije neprijateljstvo prema Premier ligi.

“Premier liga ima nadmoć. Ostale lige žele da unište tu nadmoć, a najbolji alat za to je kreiranje europske Superlige. To zapravo znači uništenje Premier lige,” rekao je Wenger i dodao:

“Ako kreatori nove lige dobiju dozvolu od velikih engleskih klubova, ona će zaista zaživjeti.”

Na pitanje novinara da li je Superliga isključivo financijski projekat, Wenger je odgovorio:

“To je i nogometni projekat, ali nalazimo se u eri u kojoj su vlasnici klubova i investitori. A prvi cilj investitora je generiranje još više novca. Superliga je iz te perspektive možda samo novi način da se zaradi još više novca.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!