NaslovnicaVijestiArsene Wenger dovodi Egipćanina: Arsenal ga prati već duže vrijeme

Arsene Wenger dovodi Egipćanina: Arsenal ga prati već duže vrijeme

Arsene Wenger dovodi Egipćanina. Topnici su zagrizli za Baselovog Egipćanina, Mohameda Elnenyja, kojeg su prethodne sezone pratili i ustanovili da je jako talentovan veznjak ovaj mladi igrač. Arsenal je pratio 23-godišnjaka prošle sezone i on se sada vratio na njihov radar i žele da ga dovedu u januarskom prelaznom roku.

Arsene Wenger dovodi Egipćanina

Mohamed Elneny igra poziciju centralnog veznjaka, a Wenger je ustanovio da mu baš treba igrač na toj poziciji zbog povrijeđenih Santi Cazorle, Francisa Coquelina i Mikel Artete.

Southamptonov Victor Wanyama je na vrhu Wengerove liste, i voljni su da ga plate oko 25 miliona funti.

Također je Arsene Wenger gledao i Sportingovog igrača William Carvalha, ali Elneny bi bio jeftinija alternativa, a koštao bi nekih 5 miliona funti.

On je postao redovan u prvom sastavu Basela otkako se pridružio 2013. godine, pomažući im da osvoje tri uzastopne titule u ligi.

[su_bet365_200_bonus_mali]

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!