NaslovnicaVijestiARSENE WENGER ISKRENO: Da smo ga doveli promijenio bi cijelu povijest Arsenala!

ARSENE WENGER ISKRENO: Da smo ga doveli promijenio bi cijelu povijest Arsenala!

Arsene Wenger i dalje žali što nije mogao potpisati Cristiana Ronalda, Lionel Messija i Gerard Piquea za Arsenal. Arsene Wenger vjeruje kako bi njegova karijera u Arsenalu bila mnogo drugačija, ako bi uspjeli uspješno potpisati Cristiana Ronalda 2004. godine.

ARSENE WENGER ISKRENO

Topnici su razgovarali sa zvijezdom Portugala prije 14 godina, samo da bi ga Manchester United ukrao nakon što su ga platili 12 milijuna funti iz Sportinga.

Ronaldo je nadahnuo Uniteda sa osam glavnih trofeja, uključujući tri naslova Premier lige i Ligu prvaka 2007/08. Prije nego što se pridružio Real Madridu za rekordnu sumu od 80 milijuna funti.

[su_bonus]

Arsenalov posljednji naslov lige došao je tri mjeseca prije nego što se Ronaldo preselio na Old Trafford, a Wenger misli da bi imali puno više uspjeha da su uspjeli dovesti Ronalda, koji bi se tada upario sa Thierryem Henryjem.

“Očigledni igrač kojeg nismo uspjeli dovesti je Cristiano Ronaldo”, rekao je Wenger, čija je posljednja utakmica u Arsenalu bila prošlog tjedna u pobjedi protiv Hudderfsield Towna.

“Bio je ovdje sa svojom majkom, a bili smo vrlo blizu. Onda je došao Manchester United, oni su imali Carlos Queiroza u to vrijeme, koji je bio njihov trener. United je igrao protiv Sporting Lisbona i Ronaldo je bio nevjerojatan i potpisali su ga.”

[su_live_koeficijenti_v2]

“Možete zamisliti u ono vrijeme kako bi Ronaldo igrao zajedno sa Thierryjem Henryjem. Kasnije je Manchester United imao Rooneya, Ronalda i Ruud Van Nistelrooya, koji su činili izvanrednu momčad, a Ryan Gigs i Paul Scholes zajedno u veznom redu. Ronaldo bi sigurno promijenio cijelu povijest Arsenal da smo ga doveli.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!