NaslovnicaVijestiArsene Wenger: Njegov agent je jedina prepreka u potpisu novog ugovora!

Arsene Wenger: Njegov agent je jedina prepreka u potpisu novog ugovora!

Trener Arsenala Arsene Wenger otkrio je kako će zvijezda tima Alexis Sanchez ostati u klubu ukoliko klub postigne dogovor sa njegovim agentom.

Wenger potvrdio da je Sanchezov agent prepreka u potpisu ugovora

Čileanskom reprezentativcu trenutni ugovor sa ‘Topnicima’ ističe na ljeto 2018. godine, a u posljednje vrijeme su se pojavile mnoge špekulacije o njegovom odlasku iz engleske prijestolnice.

Posljednja u nizu je ona o navodnom prelasku u rivalski Chelsea, ali po mišljenju Wengera, igrač želi ostati u sjevernom Londonu.

“Vjerujem da on želi ostati u klubu i sve se svodi na dogovor sa njegovim agentom. Igrači moraju razmisliti da li žele ostati u klubu i onda se postigne dogovor, financije su također uključene u to.”

Alexis Sanchez, koji je u klub stigao 2014. godine iz Barcelone za 42 miliona eura, igra sjajnu sezonu. Postigao je ukupno 23 gola te upisao 12 asistencija u 40 nastupa u svim takmičenjima ove sezone.

Međutim, ‘Topnici’ igraju sezonu za zaborav. U Premier ligi su peti sa 54 osvojena boda nakon 29 kola, a iz Lige prvaka su ispali u osmini finala protiv Bayern Munchena ukupnim rezultatom čak 10-2.

Jedini trofej koji imaju priliku osvojiti ove sezone je FA Kup, u kojem su stigli do polufinala, gdje će igrati protiv Manchester Cityja.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!