NaslovnicaVijestiArsene Wenger obećao: Dovodim još jedno pojačanje

Arsene Wenger obećao: Dovodim još jedno pojačanje

Arsene Wenger obećao svim navijačima Topnika, da će dovesti još jedno pojačanje ovog ljeta. Poraz 3-4 od Liverpoola na dan otvaranja sezone bio je dovoljno loš za navijače Arsenala, ali postoji zabrinutost za čak i većim pritiskom u odnosu sada i kada se zatvori prijelazni rok.

Arsene Wenger obećao

Arsene Wenger se suočava sa utrkom protiv vremena kako bi pojačao svoje mogućnosti u centru obrane sa Gabrielom i Per Mertesackerom, gdje su obojica van terena sa dugoročnim ozljedama.

Francuz je bio prisiljen da spoji Calum Chambersa sa novim pojačanjem Rob Holdingom protiv Liverpoola na Emiratesu prošlog vikenda, a njihov nedostatak iskustva svakako se pokazao tijekom sedam golova na obje strane.

Središnja obrana je područje interesa za cijelo ljeto i još Topnici nisu uspjeli potpisati nova obrambena pojačanja, osim Holdinga iz Boltona.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Navijači su ljuti sa Wengerovim pasivnim pristupom za dovođenje ključnih igrača – ali on je odgovorio na protest uz obećanje Arsenalovim navijačima. Da li će Wenger ostati menadžer Arsenala do kraja sezone? Ako ne dovede nova pojačanja kao što je i obećao i krene ovu sezonu loše, mogao bi dobiti otkaz i prije nego što se ova sezona završi. Betfair nam je već ponudio neke opcije i koeficijente o sljedećem menadžeru.

Screenshot_78

UPLATI!
Mirrors izvještava da je 66-godišnjak uvjeren da će dovesti njemačkog reprezentativca Shkodran Mustafija pred zatvaranje prijelaznog roka 31. kolovoza.

Na pitanje u četvrtak na konferenciji za medije da li će dovesti još jednog braniča, Wenger je rekao: “Da.”

“Vjerujem da je bolje da ne govorim o tome svakom pojedinačnom igraču.”

“Radimo vrlo naporno. Vi ste apsolutno uvjereni da ne želim trošiti novac, ali ja bi vas uvjerio da smo spremni potrošiti ono što imamo.”

[su_euro_soccer_bonus]

Dok se navijači Topnika možda ne slažu sa tim, Wenger je također tvrdio da Arsenalu možda i ne treba drugi branič, ako bi svi njegovi igrači na tim pozicijama dostupni.

“Da su Mertesacker i Gabriel ozdravili, bio bi pod manjim pritiskom da dovedem još jednog braniča, svi znaju da vas takvi potezi čine slabima.”

“Mi smo bili na tržištu dugo vremena, ali ako pogledate okolo u Europi, svi moji prijatelji su u potrazi za braničima, ali ih ne mogu naći.”

Samo vrijeme će pokazati da li će Wenger dovesti novog braniča, ali njegov pokazatelj da klub nije učinio skoro ništa do sada na transfer tržištu će barem pružiti tračak nade za navijače Topnika.

Sljedeću utakmicu Arsenal igra protiv Leicestera u 18:30 u gostima. Može li se Wenger iskupiti svojim navijačima pobjedom na subotnjoj utakmici protiv Lisica?

Screenshot_79

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!