NaslovnicaVijestiArsene Wenger objasnio razloge ispadanja od Atletica

Arsene Wenger objasnio razloge ispadanja od Atletica

Arsenal je eliminiran iz Lige Europe na pretposljednjoj prepreci, a menadžer Arsenala Arsene Wenger objasnio je razloge ispadanja od Atletica.

Pogodak odluke u susretu igranom na stadionu Wanda Metropolitano postigao je Diego Costa u posljednjim trenucima prvog dijela nakon sjajne asistencije Antoinea Griezmanna.

U nastavku susreta Atletico je mogao zabiti i drugi gol, dok je Arsenal tijekom cijelog susreta uputio samo jedan udarac u okvir gola, no više nije bilo golova.

[su_watch_live_football]

Bila je to već 12. uzastopna domaća utakmica Atletica u svim natjecanjima u kojima nije primio gol. Susret je obilježila i teška ozljeda gostujućeg braniča Francuza Laurenta Koscielnyja koji je ozlijedio Ahilovu tetivu zbog čega će pauzirati nekoliko mjeseci, što znači da će propustiti Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

>> Evo kako su navijači Arsenala reagirali na Twitteru nakon ispadanja od Atletica

>> Iznenađujuća reakcija trenera Salzburga na grešku koja je ih je ostavila bez finala

Utakmicu je s tribina pratio i Diego Simeone koji je u Londonu završio na ‘hlađenju’, a zbog suspenzije neće biti na klupi ni u finalu. Za Arsenea Wengera, koji se na kraju sezone poslije pune 22 godine oprašta od Arsenalove klupe, bio je to 250-ti susret na klupi ‘topnika’ u nekom od europskih klupskih natjecanja.

Menadžer Arsenala Arsene Wenger je poslije poraza od Atletica (0:1) istakao da tužan napušta klub, jer nije uspio u posljednjoj sezoni da dođe do trofeja.

“Volim ovo momke i vjerujem da će uz neke korekcije na ljeto biti konkurentni i naredne sezone. Žao mi je što ću na ovakav način otići. Neophodan mi je odmor i u ovom trenutku zaista ne znam šta ću da radim poslije Arsenala” rekao je Venger.

“Kući smo vodili 1:0 i primili smo glup pogodak. U uzvratu smo ga primili iz kontre. Atletico nas se plašio u prvom poluvremenu, ali kada su postigli pogodak odigrali su hrabro i izbacili nas”, rekao je Wenger.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!