NaslovnicaVijestiIznenađujuća reakcija trenera Salzburga na grešku koja je ih je ostavila bez...

Iznenađujuća reakcija trenera Salzburga na grešku koja je ih je ostavila bez finala

Salzburg je nakon velike borbe u produžetku ostao bez finala Lige Europe, golom primljenim nakon sudačke greške, a sve je iznenadila reakcija trenera Salzburga na grešku koja je odvela Marseille dalje.

Trener Salzburg Marko Rose izjavio je kako je spreman oprostiti sucima zbog greške poslije koje su njegovi igrači eliminirani iz Lige Europe.

“Rečeno mi je da su ruski suci iscrpljeni u svlačionici i da znaju da nisu donijeli pravu odluku. Priznali su svoju pogrešku. Kad netko prizna da je pogriješio, spreman sam oprostiti” prenijela je agencija France Press riječi trenera austrijskog kluba.

[su_no1forfootball]

Salzburg je eliminiran od strane Olimpique Marseillea poslije produžetaka (2:1, nakon rezultata 2:0 za Salzburg u regularnom dijelu) i neće igrati finale Lige Europe.

Francuski klub je prošao golom pred sam kraj drugog produžetka iz kornera, koji nije postojao, pošto se lopta poslije šuta odbila od igrača Olimpiquea, a ne Salzburga.

Rose je rekao da je ponosan na svoj tim: “Vrlo sam, vrlo ponosan na moj tim. Dobro je za klub da su ti mladi igrači otišli na višu razinu”, rekao je Rose.

>> Greška suca poslala Marseille u finale! Da li je postalo jasno da je VAR neophodan?!

Obrambeni igrač austrijskog kluba, hrvatski nogometaš Duje Čaleta-Car bio je ogorčen nakon utakmice.

“Mislim da je cijeli stadion vidio da to nije korner. Kakva nesreća … Moramo okrenuti stranicu jer smo učinili sve što smo mogli da uđemo u finale” rekao je Čaleta-Car.

S druge strane, trener Olimpique Marseillea Rudi Garcia rekao je da se osjeća zadovoljnim.

“Osjećam zadovoljstvo i sreću jer je ova momčad zaslužila u dvije utakmice da prođe dalje. Scenarij je bio prilično dobar. Vjerovali smo do kraja, i mislim da najbolje tek tek treba doći”, rekao je Garcia.

Rekao je da će Olympique Marseille biti autsajder u finalu protiv Atletica Madrida. Finale Lige Europe između Olympique Marseillea i Atletica Madrida održat će se 16. svibnja u Lyonu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!