NaslovnicaVijestiArsene Wenger otkrio: Arsenal je već potpisao jednog od najboljih napadača u...

Arsene Wenger otkrio: Arsenal je već potpisao jednog od najboljih napadača u Europi

Arsene Wenger otkrio da je Arsenal već potpisao jednog od najboljih napadača u Europi. Wenger smatra da Arsenal već ima jednog od najboljih napadača na planeti. Francuz je stao iz a zemljaka Olivier Giroud nakon što je postigao hat-trick protiv Olympiakosa.

Arsene Wenger otkrio

On je postigao sve golove za Arsenal u njihovoj pobjedi od 3-0 koja ih je odvela u nokaut fazu natjecanja.

Izvještaji iz Rusije tvrde da je Arsenal blizu potpisivanja Aleksandr Kokorina, a Wenger tvrdi da je on već potpisao jednog od najboljih.

“Ako pogledate na broj golova koje je postigao morate mu dati zasluge. I on nije samo golgeter – radi mnogo drugih stvari za tim. On je jedan od najboljih napadača u Europi.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Ja vjerujem, zato što on nije električni tip igrača i čini manje spektakularnih akcija, i za to mu ljudi daju manje zasluga.”

“Onaj gol što je postigao glavom (protiv Olympiakosa), ne dobijate mnogo zasluga za to, on nije vrsta igrača kojeg vi želite.”

“To je samo zbog toga kad smo igrali protiv Bayerna (u oktobru), izabrao sam Walcotta, jer sam znao da će lopta više biti u našoj polovici i trebat će neko brz da je izvede odatle.”

“Kada dominirate igrom i trebate prisutnost u šesnaestercu, ne postoji bolji igrač nego Olivier.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!