NaslovnicaVijestiArsene Wenger otkrio šta će biti sa Lucasom Perezom

Arsene Wenger otkrio šta će biti sa Lucasom Perezom

Trener Arsenala Arsene Wenger potvrdio je kako će Lucasu Perezu biti dopušteno da napusti klub ovog ljeta.

Arsene Wenger otkrio šta će biti sa Lucasom Perezom

Španjolac je stigao na Emirates stadion prošlog ljeta iz Deportivo La Corune za oko 17 miliona funti, te uprkos impresivnom početku, ispao je iz Wengerovih planova u drugom dijelu prošle sezone.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Upitan o njegovoj budućnosti u klubu, Wenger je rekao: “Ne bih ga volio izgubiti, ali mi imamo glavne napadače i previše konkurencije nije dobra stvar.”

Nakon što je stigao u Deportivo na jednosezonsku posudbu 2014. godine, španjolski klub je sljedeće godine u potpunosti otkupio njegov ugovor od grčkog PAOK-a, a on je u ukupno 59 nastupa za klub postigao 24 gola.

Iako je igrao dobro u Ligi prvaka, Perez je postigao samo jedan gol u 11 nastupa u Premier ligi u dresu Arsenala prošle sezone. U 2017. godini 28-godišnjak nije imao nijedan nastup, a prije nekoliko dana njegov agent potvrdio da on želi napustiti klub i vratiti se u Deportivo La Corunu.

“U Arsenalu znaju da on želi napustiti klub, te da neće dobiti priliku da igra ako ostane”, rekao je Lovelle za BBC Sport.

“Deportivo je poslao ponudu prije tjedan dana, u pitanju je ponuda za otkup njegovog ugovora vrijedna više nego ponuda Seville za Nolita.”

[su_no1forfootball]

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!