NaslovnicaVijestiArsene Wenger predvidio tko će biti najbolji igrač na svijetu nakon Cristiana...

Arsene Wenger predvidio tko će biti najbolji igrač na svijetu nakon Cristiana Ronalda i Lionel Messija!

Arsene Wenger je podržao Kyliana Mbappea da postane najbolji igrač svjetskog nogometa u doba poslije Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

Arsene Wenger predvidio

Ronaldo i Messi su dominirali svjetskim nogometom tijekom prethodnog desetljeća i naširoko se smatraju dvojicom najboljih igrača svih vremena.

Superzvijezda Juventusa Ronaldo i kapetan Barcelone Messi kreću u kasne faze svojih karijera.

A navijači su već počeli nagađati tko će biti sljedeća velika zvijezda koja će se popeti na vrh svjetskog nogometa.

Wenger vjeruje da je superzvijezda PSG-a Mbappe prvak koji će preteći Messija i Ronalda, ali je odbio isključiti Neymarove šanse.

“Lionel Messi … nikad nismo vidjeli takve igrače koji apsolutno mogu biti kreativni u bilo kojoj teškoj situaciji”, rekao je legendarni bivši menadžer Arsenala.

“Ovi igrači se privode kraju – Ronaldo i Messi. Sada se radi o sljedećoj generaciji, a sljedeća generacija će možda biti Francuzi.”

“Trenutačno bi vođa mogao biti Mbappe. Naravno da znamo za Neymara. No, vjerujem da Engleska ima dobre šanse. Sada imaju dobar i mlad sastav.”

“Dobro su se snašli sa Garetom Southgateom na Svjetskom prvenstvu. Nadao sam se da će na Europskom prvenstvu biti jedan od kandidata.”

Mbappe, koji ima 21 godinu je ove sezone upisao 33 nastupa u svim natjecanjima i postigao impresivnih 30 golova dok je PSG vrlo rano zapečatio naslov prvaka zbog panedmije koronavirusa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!