NaslovnicaVijestiArsene Wenger smatra da prednost Leicestera nije nedostižna

Arsene Wenger smatra da prednost Leicestera nije nedostižna

Trener nogometnog kluba Arsenal, Arsene Wenger ocijenio je da vodeći Leicester može izgubiti prednost na tablici, ali da njegova momčad do kraja šampionata mora prikazati dobru igru ​​ako želi ostati u utrci za naslov prvaka

Arsene Wenger

Arsenal je treći na tablici sa 11 bodova zaostatka za vodećim Leicesterom, ali i utakmicom manje.

“Leicester je trenutno u vrlo dobroj poziciji, ali oni još mogu izgubiti prednost. Međutim, mi moramo dobro da odigramo. Naš posao je da prikažemo dobru igru ​​do posljednjeg kola. Cilj je da pobijedimo u preostalih osam utakmica, počevši od subote”, rekao je Wenger.

Tobdžije će u subotu igrati na svom terenu protiv Watforda, a Leicester dan kasnije protiv Southamptona. ‘Lisice’ imaju 66 bodova, drugoplasirani Tottenham sakupio je 61, a Arsenal 55 bodova.

“Za titulu nam može biti dovoljno i 79 bodova, ali ovisi od rezultata Leicestera. Nitko ne zna kako će oni reagirati u završnici. Ne znam koliko se još ekipa bori za titulu. Svi sumnjaju u šanse Arsenala, što znači da je ekipama koje su ispod nas još teže. Ovakve sezone mogu prebace normu, pošto svi engleski klubovi imaju fantatičan financijski potencijal.”

Arsenal je u siječnju bio prvi na tablici, ali je nakon toga vezao nekoliko loših rezultata i pao na tablici iza Leicestera i drugoplasiranog Tottenhama.

“Prošlo je 17 utakmica od tada i moramo koncentrirati, želimo da igramo najbolje što možemo, a na kraju sezone ćemo procijeniti situaciju. Naše posljednje dvije utakmice su bile vrlo pozitivne i to pokazuje da momčad dobro reagira. Neki timovi potonu, a neki reagiraju. Mi smo odgovorili na vrlo učinkovit način. Također, imali smo mnogo ozlijeđenih igrača, pa hajde da ne sudimo mnogo”, rekao je Wenger.

Iza Leicestera i Tottenhama nalaze se Arsenal, Manchester City i West Ham United. Arsenal ima 55 bodova, City 51, te West Ham koji je na petoj poziciji, 50.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!