NaslovnicaVijestiArsene Wenger u nevjerici nakon ispadanja iz FA kupa

Arsene Wenger u nevjerici nakon ispadanja iz FA kupa

Arsenal će izgleda i ove sezone ostati bez trofeja, danas su ispali u četvrtfinalu FA kupa od Watfora koji ih je porazio sa 1-2, a teško je povjerovati da mogu stići zaostatak u Premiershipu za vodećim Leicesterom. Nakon današnjeg ispadanja od Watforda, Arsene Wenger je održao press konferenciju gdje je uglavnom preovladavala nevjerica.

Arsene Wenger

Arsenal je u 50. minutu gubio 0-1, a do 63. minute već je bilo 0-2. Arsenal je uspio da ublaži poraz u 88. minutu golom Welbecka.

“Teško mi je razumjeti kako nismo postigli gol. Morat ću sve to pregledati ponovno. Bila je to klasična kup utakmica protiv tima koji se došla boriti s nama, koji je došao iskoristiti svoje prilike.”, započeo je Arsene Wenger.

“Pohvale za Watford, kreirali su samo nekoliko šansi, ali su ih znali iskoristiti. Tužni smo.”

Svakako da će nakon ovog ispadanja iz kupa želja navijača Arsenala da Arsene Wenger napusti Topnike biti još veća, ali kako Wenger kaže od tog neće biti ništa. Engleski mediji su već našli zamjenike Wengeru na klupi Arsenala, a najzvučnija imena su Frank de Boer, Manuel Pellegrini, Diego Simeone i Brendan Rodgers.

Francuz je u Arsenalu od davne 1996. godine i od tada sa Arsenalom osvojio 3 puta Premiership, 6 puta FA kup, i četiri puta engleski Superkup.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!